Coaching

Coachingpraktijk PUUR biedt coaching en begeleiding aan ouders( voogd) en/of hun kinderen . De expertise ligt voornamelijk bij gezinnen met een kwetsbaar kind(-eren) ( denkend aan ADHD, autisme en dergelijke) of de ouder.

Coaching is een laagdrempelig en tijdelijke ondersteuning die u als ouder/voogd kan ontvangen zowel individueel als het hele gezin ( of een aantal gezinsleden). In het coaching traject wordt gekeken waar de krachten liggen als gezin , wat gaat er goed , waar kan verbetering in komen en hoe wilt u dit het liefste bereiken. U en uw gezin staan centraal tijdens het traject en daarom kom ik bij u thuis. In uw eigen woon- en leefomgeving kunt u en uw gezinsleden puur zich zelf zijn en waar we praktisch aan de slag kunnen gaan.

Daarnaast bied ik ook workshops aan voor kinderen en/of ouders. Dit kan voor een kleine groep kinderen ( denken aan een klas , kinderopvang , buitenschoolse opvang en dergelijke) of individueel voor het kind maar ook voor het hele gezin.

 

Kinder Coaching

gericht op coaching en begeleiding aan kinderen . De expertise ligt voornamelijk bij  kwetsbaar kind(-eren) ( denkend aan ADHD, autisme en dergelijke).

Lees verder

Gezins Coaching

Als u of uw gezinsleden niet zo lekker in uw vel zitten, wordt dit snel bemerkt door het gezin De meeste ‘problemen’ lossen zich vanzelf op zonder dat een ander gezinslid hier veel hinder van kan ondervingen.

Individuele coaching

Coaching is een laagdrempelig en tijdelijke ondersteuning die u als ouder/voogd kan ontvangen zowel individueel als het hele gezin ( of een aantal gezinsleden). In het coaching traject wordt gekeken waar de krachten liggen als individu.

Lees verder